Bakker Adriaan vertelt

Het beste uit de buurt (17 juli t/m 26 augustus)

Het beste uit de buurt (17 juli t/m 26 augustus)

Als het even kan, gebruiken we lokale ingrediënten in onze bakkerij. Het gehakt voor de worstenbroodjes halen we bij de slager in Bladel, meel voor ons molenbrood wordt gemalen in Heeze, en de honing die we gebruiken om onze peperkoek…



Lees meer

Wij bakken graag (19 juni t/m 15 juli 2017)

Wij bakken graag (19 juni t/m 15 juli 2017)

Gebakjes, vlaaien, cakes, pauzekoeken, worstenbroodjes en knackers; we bakken het allemaal, elke dag opnieuw. Maar de basis van ons bestaan is brood. Al meer dan honderd jaar maken onze bakkers overheerlijk brood. Met zorg, aandacht en veel geduld. We gebruiken daarvoor alleen uitstekende ingrediënten en…



Lees meer

Mannen met Smaak (15 mei t/m 17 juni 2017)

Mannen met Smaak (15 mei t/m 17 juni 2017)

De Kempen zit vol mannen met smaak. Onze bakkers bijvoorbeeld, die kennen het recept van langzaam brood. Of wat dacht je van de echte mannen die 's ochtends vroeg door weer en wind naar de winkel komen om hun gezin te verwennen met verse…



Lees meer

↓ Laad meer berichten. ↓