Bakker Adriaan vertelt

Speciaal voor onze kleine klanten (13 nov t/m 6 december 2017)

Speciaal voor onze kleine klanten (13 nov t/m 6 december 2017)

Sinterklaas is het kinderfeest bij uitstek. Daarom letten we deze maand extra op ‘de kleintjes’. We bakken elke dag verse speculaas en spuiten heerlijke letters van de beste chocolade zodat Sinterklaas daarmee de schoentjes kan vullen. We spraken…



Lees meer

Heel de Kempen bakt speculaas (23 oktober t/m 11 november 2017)

Heel de Kempen bakt speculaas (23 oktober t/m 11 november 2017)

Speculaas wordt in Nederland al sinds de 17e eeuw gebakken, maar bij Van Heeswijk zijn we er nog lang niet op uitgekeken. Gevuld, in brokken, als koekje, in de vorm van een broodje of vlaai... Bij de koffie, thee, op…



Lees meer

Trots op onze spelthelden (2 oktober t/m 21 oktober 2017)

Trots op onze spelthelden (2 oktober t/m 21 oktober 2017)

We werken bij Bakkerij van Heeswijk graag met lokale ingrediënten en louter met de allerbeste producten. Dus toen Gijs en Chris Koolen rotkornspelt gingen verbouwen op hun land in de Pielis (Bergeijk) lag een samenwerking voor de hand. Molenaar Gerard vermaalt de spelt in…



Lees meer

↓ Laad meer berichten. ↓