Bakker Adriaan vertelt

Ga met ons voor een vliegende start (28 augustus t/m 30 september 2017)

Ga met ons voor een vliegende start (28 augustus t/m 30 september 2017)

In september gaan we na de zomervakantie weer naar school en aan het werk. Na al die buitenlandse lekkernijen op vakantie, is het heerlijk om weer thuis van een gewone, gezonde boterham te genieten. We smullen niet alleen van ambachtelijk…



Lees meer

Het beste uit de buurt (17 juli t/m 26 augustus 2017)

Het beste uit de buurt (17 juli t/m 26 augustus 2017)

Als het even kan, gebruiken we lokale ingrediënten in onze bakkerij. Het gehakt voor de worstenbroodjes halen we bij de slager in Bladel, meel voor ons molenbrood wordt gemalen in Heeze, en de honing die we gebruiken om onze peperkoek…



Lees meer

Wij bakken graag (19 juni t/m 15 juli 2017)

Wij bakken graag (19 juni t/m 15 juli 2017)

Gebakjes, vlaaien, cakes, pauzekoeken, worstenbroodjes en knackers; we bakken het allemaal, elke dag opnieuw. Maar de basis van ons bestaan is brood. Al meer dan honderd jaar maken onze bakkers overheerlijk brood. Met zorg, aandacht en veel geduld. We gebruiken daarvoor alleen uitstekende ingrediënten en…



Lees meer

↓ Laad meer berichten. ↓