Recepten
Monchoutoetje met leontientjes
Monchoutoetje met LeontientjesNodig:
- 250 ml slagroom
- 100 ml Monchou
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 grote leontientjes
- 250 gram aardbeien
- 1 theelepel suiker
- 4 grote of 6 kleinere glaasjes
- Leg de Leontientjes in een schone theedoek, vouw hem dicht en sla er flink mee op het aanrecht, totdat de koeken verkruimeld zijn.
- Snijd de aardbeien in kleine stukjes. Meng ze samen met de theelepel suiker in een kom en zet even apart.
- Klop de slagroom samen met het zakje vanillesuiker met een mixer, net zolang tot de slagroom stevig is.
- Klop de Monchou toto het lekker zacht is. Schep de slagroom erbij en klop nog heel even tot alles mooi smeüig is en schep het in een spuitzak.
- Schep in de glaasje eerst een laagje Leontientjes-kurimels, spuit daar een laagje MonChou-room op en schep daar een laagje aardbeien op. Herhaal dit nog een keer.
- Strooi nog een paar kruimels bovenop de aardbeitjes en klaar is Kees. Smullen maar!
Filter
We hebben hieronder een selectie gemaakt voor het filteren van onze recepten.
Zelf aan de slag gaan?
Komt voor de bakker!
- Meer informatie
- Bakker Adriaan nieuws
- Geschiedenis
- Onze bakkerij
- Onze producten
- Om uit te printen
0497 760 026
Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
© 2021 Bakkerij van Heeswijk | Privacy Policy | Cookies
Webdesign by We/Provide